Geachte gasten,

Wij heten u welkom op de site van Road House Checkpoint Charlie.

Wij zijn een kleine onderneming die met veel plezier sinds 1989 de uitdaging van deze unieke locatie het hoofd bieden. Wij zijn geheel zelfstanding ten aanzien van onze nuts voorziening en bevoorrading.

Dagelijks nemen wij, de medewerkers, 1000 liter vers drinkwater en de dagelijkse boodschappen mee. Wij zijn beperkt in onze culinaire avonturen, vandaar onze eenvoudige kaart. Wij serveren nog authentieke Douwe Egberts filter koffie. Verse roomboter cake en appeltaart van bakkerij Rood uit Enkhuizen. Ook uit Enkhuizen komt onze  koud gerookte zalm en runder ribeye van rokerij Smoking uit Enkhuizen. Wij gebruiken geen jonge dieren maar wel scharreleieren met CPE, vis met MSC en vlees met BLK keurmerken voor Uw gerechten.

Voor de stroom (40 kWh) draaien twee DAF diesel generatoren. Gas voor het fornuis en ovens komen uit een 5000 liter propaan tank. Wij moeten ons energieverbruik met betrekking tot o.a. koelingen, afzuigmotoren, koffiemachines, keukenapparatuur, drink en vuilwaterpompen zo klein mogelijk houden. Wij schonen het afvalwater door vijf septic tanks met ieder een inhoud van 2000 liter. Het spoelwater voor onze toiletten betrekken wij uit het IJsselmeer en opgevangen hemelwater. Dit geeft speciaal in de zomer een onaangename geur, ons excuus hiervoor.

Wij koken met all allergene en maken ook graag wat vegetarisch voor u.

Zie onze buitenborden voor de dag specialiteiten.

terras_01