tekstinfoto bijgesneden

Mededeling

LET OP !! na vrijdag 30 oktober GESLOTEN.

terras 01

Geachte gasten,

Wij heten u welkom in Road House Checkpoint Charlie.

Wij zijn een kleine onderneming die met veel plezier sinds 1989 de uitdaging van deze unieke locatie het hoofd bieden. Wij zijn geheel zelfstanding ten aanzien van onze nuts voorziening. Dagelijks nemen wij, de medewerkers, 2000 liter vers drinkwater en de dagelijkse boodschappen mee. Voor de stroom (40 kWh) draaien twee DAF diesel generatoren. Gas voor het fornuis en ovens komen uit een 5000 liter propaan tank. Wij zijn beperkt in onze culinaire avonturen, vandaar onze beperkte kaart. Wij moeten ons energieverbruik met betrekking tot o.a. koelingen, afzuigmotoren, koffiemachines, keukenapparatuur, drink en vuilwaterpompen zo klein mogelijk houden. Het spoelwater voor onze toiletten betrekken wij uit het IJsselmeer en opgevangen hemelwater. Dit geeft speciaal in de zomer een onaangename geur, ons excuus hiervoor. Wij schonen het afvalwater door 5x 2000 liter septic tanks. Door de gestegen accijns op diesel en het wegvallen van de rode diesel, zijn onze openingstijden aangepast.

In de winter hebben wij beperkte nuts voorzieningen i.v.m. bevriezing van leidingen, pompen en watervoorraden en zijn dan beperkt open. (zie onze website)

Wij serveren nog authentieke fair trade filter koffie en roomboter appeltaart van bakker Rood uit Enkhuizen. Ook hebben wij koud gerookte zalm van Rokerij Smoking uit Enkhuizen. Wij gebruiken geen jonge dieren maar wel scharreleieren met CPE, vis met MSC en vlees met BLK keurmerken voor Uw gerechten.

 

Zie onze buitenborden voor de dag specialiteiten.

bottom a 1

bottom a 2

the men unplugged